Skyggearbejde

Skyggearbejde
Er at arbejde med vores indre, alt det vi ikke har øje på bevidst eller ubevidst, fortrængninger, fornægtelse og det vi slet ikke har fået øje på er en del af os.
Skyggen er alt det vi skammer os over og som vi ikke vil have andre ser eller ved om os. Ofte vil vi heller ikke selv være ved det, og vi kan komme til at bruge enorme kræfter på, at holde skyggerne væk fra overfladen, og vi kommer til at leve et liv med facade og ofte sætter vi fokus på, hvad andre gerne vil have, eller tænker om os.
Skyggen bliver skabt gennem oplevelser, hvor vi oplever, at få respons som er anderledes end det vi mærker indeni os. Det er her der kan blive skabt skyld og skam i os.

Fordelen ved at arbejde med sine skygger, er at vi bliver sat FRI til at være os selv og ikke længere skal bruge kræfter på at gemme væk. På den måde vil vi komme til at fremstå mere AUTENTISKE med langt større GLÆDE og LETHED i livet.

Kort kan man sige, at vi gennem skyggearbejde kommer tættere på os selv, tør stå ved hvem vi er og kommer til at elske os selv, vores omgivelser og livet i det hele taget meget højere ❤️

Andre siger:

“Jeg kan varmt anbefale Lone Elisabeth, hun har et utrolig roligt overblik og kan på en tillidsfuld og tryg måde skære ind til benet.
Jeg har fået en handlings oversigt og gode redskaber med mig.
Lone har en oprigtig interesse i mennesker, hun har stor empati, samtidig med hun er meget professionel.”
Lone, RumDesigner

“Jeg oplevede Lone som nærværende, kompetent og engageret skyggecoach og følte mig tryg under sessionerne. Lone hjalp mig med at få øje på en skygge, som spændte ben for mig i mit arbejdesliv. Det har gjort en stor forskel for mig.
Jeg kan på det varmeste anbefale Lone.”
Bente Blixt

En stærk og opløsende oplevelse
Jeg kender til både selvudvikling og skygger. Ja faktisk støtter jeg dagligt kvinder væk fra stress.
Dette betyder eget fokus er virkeligt vigtigt. Jeg mærkede jeg havde noget med i min hverdag, der drænede.
”Jeg måtte ty til egen medicin”. Hvilket også betyder, det ikke er nemt at være den der, skulle være min støtte.
Jeg kender i forvejen Lone og har stor tillid til Lone både som ”kollega” og i netværk.
Lone tilbød mig en skyggesession, på under en time havde Lone, støttet mig tilbage i hvad min skygge handlede om. Jeg havde bildt mig ind, det handlede om noget nyt, derfor var jeg blind over for eget issue. Skarp og kompetent førte Lone mig retur – Lone hold fast – til jeg tydeligt så, hvad det var for en skygge jeg havde.
Lone kan anbefales, Lones skarpe omsorg, føles tryg.
www.Centerforvelvære.dk Evah Izabella Beierholm

“Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle forvente af sessionen, da mit kendskab til skyggecoaching var lig nul og jeg anede derfor ikke, hvad jeg gik ind til.
Jeg bookede samtalen, da jeg pt er i én af de sværere perioder i mit liv og derfor tænkte, at hvis det bare kunne give en smule positivt afkast til mig, ville det være rart.
Samtalen gik i gang og jeg følte mig hurtigt tryg i samtalen. Jeg synes det var en smule grænseoverskridende, at skulle tale med en person man ikke kendte, specielt når jeg ikke rigtigt vidste, hvad jeg kunne forvente af samtalen. Men det var en supergod oplevelse og jeg synes virkelig, at der blev taget hånd om mig, lyttet til mig og talt til mig i en meget forstående og beroligende tone. Det fik mig til at slappe af.
Jeg synes vi fik talt om nogle gode ting, og synes jeg virkelig, at jeg fik noget med mig fra samtalen. Vi lavede en aftale om en udfordring jeg ville give mig selv og det er rart, at kunne skrive til Lone og fortælle, hvordan det er gået.
Jeg føler at samtalen gav positiv afkast til mig og jeg har tænkt meget på det vi talte om siden. Masser af gode anbefalinger herfra. Samt taknemmelighed for den gode og behagelige samtale med dig, Lone.
Jeg fik et tiltrængt skub i rigtig retning.
Kærligst Tove.